2:a Augusti: Nya tips! Dagens råd.

IMG_9398I dag har jag ett nytt tips till er!                                                                                       Du som vill ha vitare tänder, utan en massa slipnings-ingredienser:                          Nu Skin:s Whitening Fluoride Toothpaste har jag använt nu i många år – och alla i familjen också! Finns ingen bättre tandkräm, om ni frågar mig!                                Just nu har jag ett extra förmånligt erbjudande till dig, som också vill prova. Bara lägg en intresse-anmälan här i kommentarsfältet, så kontaktar jag dig.                                                           Erbjudandet med – 20% gäller I DAG!      Och glöm inte de övriga erbjudanden, som gäller hela veckan! Se: förra inlägget: 1:a Augusti                                                                          Vill du ha mer info: www.schollin.nsproducts.com  AP 24

Nu önskar jag alla, som läser min blogg – En Härlig Dag!

konsten att ha en härlig dag

2 reaktion på “2:a Augusti: Nya tips! Dagens råd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *