1988 Pernilla och Pappa sjunger på TV

 

Sitter med Pernilla, Oliver, Bianca och Benjamin här i Nerja och tittar på gamla You-tube-klipp – och hittade detta från 1988 när Far och dotter var med i ett TV-program med Bosse Larsson.

Varsågoda!

Christina., stolt fru och Mamma.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

14 svar på ”1988 Pernilla och Pappa sjunger på TV

 1. Tänk att jag kommer ihåg detta, vi flyttade till Swe 1987 under några år. Tyckte de var så bra och gulliga ihop. Christina du har en hel drös med talanger och gobitar ” en tu familia”
  Kram till hela drösen

 2. Jag har faktiskt aldrig hört Hans sjunga förr. Han har oerhört fin röst. Varför i hela friden har han inte spelat in nån skiva?? Eller har han det och jag har missat det??

 3. Tack Christina för att du ”la upp” detta på din blogg! Mycket bra, jag passade även på att kolla in Pernilla och Cornelis när de framförde ”Cecilia Lind” Suveränt!! Beundrar Dig och hela Din familj (framför allt Pernilla:)

  Fortsatt trevlig helg!
  önskar
  Susanne

 4. Vilket jättefint klipp! Att Pernilla har en fantastiskt röst det visste jag ju förut, men så roligt det var att få höra Hans sjunga. Måste fråga om det är Anders Eljas som spelar dragspel?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *