FÖDELSEDAGSKALAS FÖR HANS I NERJA!

HÄR HADE JAG RÄKNAT FEL! 63 ÅR SKULLE DET VARA – EFTERSOM VI TRÄFFADE VARANDRA 1957 DÅ VI BÅDA VAR 19 ÅR.

DEN HÄR BILDEN TOGS PÅ MIDSOMMARAFTON I ÅR HÄR I SPANIEN – OCH FICK FUNGERA SOM INBJUDNINGS KORT TILL DE GÄSTER VI BJÖD IN TILL KALAS DEN 26/6 FÖR ATT FIRA HANS

DET VAR EN FULL-LASTAD VAGN VI KOM UT MED FRÅN LIEDEL I NERJA. JAG, SOM ÄLSKAR ATT STÄLLA TILL MED KALAS OCH INTE HAFT MÖJLIGHET TILL ATT BJUDA HEM FOLK UNDER DEN 3 MÅNADER LÅNGA KARANTÄNEN – GICK ALL IN, KAN MAN SÄGA. JAG HANDLADE MAT SOM OM VI SKULLE VARA 20 PERSONER I STÄLLET FÖR 8 !

GÄSTERNA ANLÄNDE. ANDERS OCH CHRISTEL BERGLUND BOR HÄR I NERJA – INTE ALLS LÅNGT IFRÅN OSS. DOM, LIKSOM VI, KÄNNER OSS TRYGGARE HÄR NU INNAN CORONAN ÄR ÖVER.

ANETTE OCH BENNA SÖRMAN KOM UPPIFRÅN BERGEN DÄR DE BOR. BENNA ÄR, LIKSOM ANDERS MUSIKER OCH HAN OCH ANETTE ANORDNAR FANTASTISKA KONSERTER UPPE HOS SIG OCH BJUDER IN OLIKA ARTISTER SOM UPPTRÄDER FÖR OSS SKANDINAVER I NERJA.

ANETTE ÄR FRISÖR OCH ALLKONSTNÄR – KLIPPER BÅDE HANS OCH MIG, OCH GÖR FANTSTISKA GLASSMYCKEN, MÅLAR TAVLOR M.M. ANETTE HAR MÅLAT PÅ VÅRA MURAR OCH NU SENAST MÅLADE HON OM VÅRA SÄNGBORD SÅ DOM NUMERA ÄR VITA I STÄLLET FÖR BRUNA.

JOHAN STENGÅRD OCH HANS ELISABETH HAR NYLIGEN KÖPT ETT HUS I MARO – GANSKA NÄRA NERJA. JOHAN – DENNA EMINENTA SAXOFONIST ANLÄNDE TILL FESTEN OCH SPELADE EN FÖDELSEDAGSHYLLNING PÅ SAXOFONEN REDAN UTE PÅ GATAN!

JOHAN OCH JAG HAR HAFT ETT PROGRAM TILLSAMMANS: ”KÄRLEK I ORD OCH TON”, OCH VI HAR OCKSÅ VARIT UTE MED EN KONSERT-TURNÉ TILLSAMMANS MED LARS ROOS OCH CURT-ERIC HOLMQVIST.

VÄRDPARET VAR SÅ GLADA ATT KUNNA HÄLSA VÅRA GÄSTER VÄLKOMNA.

VI BÖRJADE UPPE PÅ ÖVERSTA TAKTERASSEN MED CHAMPAGNE-DRINKEN ”MIMOSA” MED NÅGRA HALLON I. SÅ SERVERADE JAG DUMPLINGS MED SOJASÅS.

HÄRUPPE HAR VI EN VIDUNDERLIG UTSIKT!

NÄSTA ANHALT VAR TERASSEN UNDER ………………..

…………. OCH SÅ FORTSATTE VI TILL DEN TREDJE TERASSEN SOM LIGGER UTANFÖR VÅRT SOVRUM OCH DÄR VI ALLTID INTAR VÅR FRUKOST.

SÅ VAR DET DAGS FÖR VÅRDINNAN ATT HÄLSA GÄSTERNA VÄLKOMMEN TILL BORDS OCH HUGGA IN PÅ ALL BUFFÉ-MAT SOM JAG DUKAT UPP PÅ VÅR ALLDELES NYRENOVERADE KAKELBÄNK.

……………. OCH MATEN RÄCKTE !!!!!!

EN TRÖTT OCH LYCKLIG VÄRDINNA KUNDE KONSTATERA ATT ALLA GÄSTERNA TRIVDES OCH ATT FESTEN BLEV EN FIN HYLLNING FÖR MIN ÄLSKADE HANS.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

6 svar på ”FÖDELSEDAGSKALAS FÖR HANS I NERJA!

 1. Hej Christina.
  Vilket kalas för din fina make Hans på hans 83 årsdag 😊
  Förstår att ni alla var mer än nöjda, se så trevligt och gott ut.
  Kul att ni nu få träffas och umgås igen.
  Stort Grattis till Hans i efterskott.
  Så ung och stilig han se ut.

  Må så gott
  Kram Sandra 🌼☀️

 2. Så fint du ordnat för Hans o era vänner. Men hur vågar ni tumma på avståndet så direkt…?Kan va synvilla på bild men 1 1/2 meters avstånd är det som gäller ju för att inte smittan ska spridas. Va rädda om Er nu när restriktionerna lättas men avståndet till folk utanför egna hushållet gäller ju sålänge tills de säger vi får va närmre än så till andra. Tänker mest för du upplyste så fint på insta om att vi ska hålla på avståndreglen o den är ju fortfarande absolut minst 1 m men optimalt 1,5👍🏻Hoppas Ni slipper coronaelendet Ha en fin sommar /

  • Hej Marie.
   Tack för ditt inlägg.
   Ang dina synpunkter om våra gäster, kan jag meddela att det enbart var Nerja-bor, som liksom vi suttit i sträng karantän sedan 14 Mars och inte träffat några andra – förrän nu. Nerja är dessutom lyckligt förskonad från Corona-fall. Vi vidtar naturligtvis försiktighetsåtgärder – kramas t.ex. inte och undviker folksamlingar m.m.
   Var rädd om dig.
   Christina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *