Gör en insats för svältande barn!

Visst vill vi alla göra en insats för att bekämpa barnadödligheten i världen! Jag har funnit mitt sätt: Genom mitt engagemang med Nu Skin Enterprises donerar jag månatligen näringsrika Vitameal till svältande och undernärda barn. Vill du också hjälpa till? Kontakta mig så talar jag om hur du skall göra.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *