Fint Sandrews-Stipendium!

IMG_5307

Måndagen den 20/4 fick jag ta emot ett fantastiskt fint stipendium från Sandrews för ”uppskattad och respekterad konstnärlig gärning”!

IMG_5313

 

 

Jag berättade – i mitt tacktal – att Sandrews, i början av min karriär, blev som ett ”hem” för mig. Eftersom min första film: ”Swing it, fröken” 1956, producerades av Sandrews. Och även filmerna: ”Änglar, finns dom?” och ”Käre John”, båda stora succéer. Så har jag även spelat teater på Sandrew-teatrarna: Scala, Intiman och Maxim och medverkat på Oscars.

 

IMG_5312

Tack ”Pappa Sandrew”, för min tid hos Sandrews och för att du  instiftade detta stipendium för nya förmågor – och för ”gamla”!

IMG_5296

 

IMG_5299IMG_5278 Tack också till Sandrews ledning och juryn för detta pris som delades ut vid en mycket trevlig ceremoni och middag på ärevördiga Nalen i Stockholm.

lill_lindfors_christina_schollin_2_300x210px

 

Min kära väninna Lill Lindfors förärades också med ett stipendium denna kväll – liksom Suzanne Osten, som tyvärr inte kunde närvara – men som fanns med via telefon-länk.

IMG_5310

Cecilia_Forss_Ronnie_Sandahl_Astrid_Menasanch_Tobieson__300x182px

C:a 50 st ungdomar, som sökt och fått stipendium var också närvarande och fick sina diplom. Underbart när unga människor premieras och får erkännande för sina insatser! Det blir en sporre för framtida engagemang.

 

Vi fick – förutom diplomet – en film om Anders Sandrew. Och en bok om densamme.

IMG_5321IMG_5322anders_300x370px

Så glad och tacksam för denna utmärkelse!!!!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

7 svar på ”Fint Sandrews-Stipendium!

  1. Härligt att bli prisad på detta sätt. Det är Du väl värd Du fina kvinna.
    Kram från Anette i Örebro

  2. STORT GRATTIS CHRISTINA !!! Det måste vara underbart att få ett sådant erkännande ! Fantastiska bilder från Ditt liv följer sedan efter prisutdelningen. Ett liv som är som en saga med den vackraste huvudrollsinnehavare man kan tänka sig …. Ja, Hans är inte så pjåkig, han heller….. En riktig jackpot !
    Kramar från Maggie och Hinke

  3. Grattis Christina! Det var du verkligen värd! Kram från Rodhe ( som flyger till Spanien imorgon för en vecka i Torre del Mar)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *